Aktsam bilförsäkring

Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder bilförsäkringar. Vill du välja ett smart alternativ? Då kan det vara en god idé att satsa på en bilförsäkring från Aktsam. Försäkringsbolaget har ett mycket gott rykte i branschen.

Jämför bilförsäkring här, hitta bästa priset, klart på 30 sek !

Den bilförsäkring som du kan teckna hos Aktsam är indelad i tre olika kategorier. Först och främst har vi den obligatoriska trafikförsäkringen. I och med att du har en sådan försäkring tecknad så ersätts du och dina passagerare ifall du skulle råka ut för en olycka.

Vidare skyddar en trafikförsäkring dig ifall du vid en krock skulle skada medtrafikanter, och deras fordon. Kom ihåg att trafikförsäkringen ska vara tecknad den dag som du köper bilen. Således gäller det att vara ute i tid när du ska teckna din försäkring hos Aktsam.

Förutom trafikförsäkringen erbjuder Aktsam även en halvförsäkring. När du tecknar en halvförsäkring hos Aktsam så är du skyddad utifall bilen skulle bli stulen, eller om delar, som takräcke, extradäck och cd-spelare skulle stjälas.

Vidare täcker en halvförsäkring hos Aktsam även kostnaden för en spräckt ruta, maskinskada, brand, bärgning såväl som rättslig tvist. Om något stjäls eller går sönder så kommer en värdering att ske. Då tittar man på hur mycket som bilen har minskat i värde, utifrån exempelvis hur många mil som den har rullat.

Väljer du att teckna en helförsäkring hos Aktsam så ingår, förutom allt i trafikförsäkringen och halvförsäkringen, även en vagnskadeförsäkring. Denna helförsäkring träder in när bilen har skadats vid olycka, genom skadegörelse eller ifall någon annan olyckshändelse har inträffat.

Vid sidan av dessa tre försäkringssteg så kan du även teckna en hyrbilsförsäkring hos Aktsam. Denna försäkring är mycket bra att ha för dig som är beroende av att ha tillgång till en bil. Om den skada som har uppstått på din vanliga bil är ersättningsbar, utgår en ersättning för hyrbil som ligger på 75 % av dygns- och kilometerkostnaden, eller 100 kronor per dag.

En förutsättning för att du ska kunna teckna en bilförsäkring hos Aktsam är att det är du och ingen annan som står som ägare på den bil som du vill försäkra. Försäkringspremien räknas nämligen ut individuellt, och beror på en rad olika faktorer.

Kom också ihåg att premien påverkas ifall någon under 24 år kör bilen. Din bilförsäkring hos Aktsam gäller i ett år, och ska därefter förnyas. Om du har några fler frågor som rör bilförsäkringar så ska du inte tveka att ta kontakt med Aktsam, som du når på telefonnummer 0771-31 10 00.

Aktsam bilförsäkring, 9.0 out of 10 based on 1 rating