Moderna bilförsäkringar

Moderna försäkringar är ett företag med ett mycket gott rykte. Hos Moderna försäkringar hittar du det perfekta alternativet för just din bil, till ett i sammanhanget mycket överkomligt pris.

Jämför bilförsäkring här, hitta bästa priset, klart på 30 sek !

Moderna bilförsäkringar, som ägs av det danska bolaget TrygVesta, tillhör en av Nordens största försäkringskoncerner. Således kan du känna dig trygg när du är kund hos Moderna bilförsäkringar. Om du skaffar dig en hem- eller villaförsäkring hos Moderna försäkringar så kan du få upp till 20 % rabatt på din bilförsäkring.

Om du dessutom väljer att beräkna och köpa din bilförsäkring via Moderna försäkringars webbplats, så får du hela 200 kronor i ”Gör det själv-rabatt”. Detta eftersom Moderna försäkringar på så vis tjänar in på sin handläggningstid.

Vidare är Moderna försäkringar det enda försäkringsbolaget på marknaden som ger dig som kund möjligheten att på egen hand bestämma vilken verkstad som du vill vända dig till vid en eventuell skada.

Förutom de grundläggande försäkringstyperna, trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring, så kan Moderna bilförsäkringar erbjuda en rad olika tilläggsförsäkringar. Dessa är trafikolycksfall och krishjälp, hyrbil, assistansförsäkring och kombiförsäkring.

Vad du ska välja för försäkring är mycket svårt att svara på. Utgå från dina behov, vilken bil du tänkt köra samt hur mycket som du tänkt använda den. För vissa räcker det med en trafikförsäkring, medan andra vill satsa på en helförsäkring, med diverse tilläggsförsäkringar.

När du köper en ny bil är det dock vanligt att det ingår tre års vagnskadegaranti. Således kan det vara helt onödigt att teckna en helförsäkring för en helt ny bil. Hursomhelst är det mycket viktigt att du inte bara tittar på premien. I slutändan är det ju faktiskt viktigast att du har en försäkring som ger dig ett bra skydd ifall olyckan skulle vara framme.

Som kund hos Moderna försäkringar kan du välja att dela upp betalningen av försäkringspremien, mellan helårsbetalning och månadsbetalning. Alternativen kostar lika mycket. Kvartals- och halvsårsavbetalning fungerar också, men då måste du ta kontakt med kundtjänst. I dessa fall förekommer också ett procentuellt påslag.

I samband med att du tecknar en bilförsäkring hos Moderna försäkringar så är det mycket viktigt att du förstår villkoren i detalj. Annars finns det en överhängande risk att den eventuella olyckan blir dubbel. Skulle det vara något som du tycker är oklart så ska du genast ta kontakt med Moderna försäkringar. För direkt kontakt med Moderna försäkringar ringer du 0200-259 259.

Moderna bilförsäkringar, 10.0 out of 10 based on 1 rating