Trygg Hansa bilförsäkring

Om du letar efter en bilförsäkring så kan Trygg Hansa vara ett mycket bra alternativ. Trygg Hansa erbjuder mycket fina villkor, och står sig väldigt bra i konkurrensen med andra försäkringsbolag.

Jämför bilförsäkring här, hitta bästa priset, klart på 30 sek !

Som kund hos Trygg Hansa har du möjlighet att teckna tre olika typer av bilförsäkringar. Dessa är trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkring är ett måste för att du ska få köra din bil. Kom således ihåg att det är nödvändigt att din trafikförsäkring hos Trygg Hansa är tecknad den dag du ska hämta din nya bil.

Om du tycker att det försäkringsskydd som ingår i Trygg Hansas trafikförsäkring är för litet, så kan det vara aktuellt för dig att skaffa en halvförsäkring. I din halvförsäkring hos Trygg Hansa ingår, förutom trafikförsäkringen, även skydd för brand, glasruteskador, stöld, maskinskada och rättsskydd.

Skulle du drabbas i psykisk ohälsa i samband med en skada så ger Trygg Hansas bilförsäkring dig även tio behandlingar hos terapeut/psykolog. I Trygg Hansas halvförsäkring ingå även drulleskydd och bärgning. Ett exempel på när drulleskyddet träder in är om du råkar hälla bensin i din dieseltank.

När det gäller Trygg Hansas helförsäkring så ingår, förutom allt som omfattas av trafikförsäkringen och halvförsäkringen, även en vagnskadeförsäkring. Om det skulle vara något i de olika försäkringsavtalen som du inte riktigt förstår så ska du aldrig tveka att ta direkt kontakt med Trygg Hansa.

Skulle det vara så att du har anlitat Trygg Hansa tidigare så är detta perfekt efter som du får upp till 20 % rabatt om du samlar dina försäkringar hos dem. Om du däremot har dina andra försäkringar tecknade hos ett annat bolag så är det viktigt att kontrollera när dessa förfaller. På Trygg Hansas webbplats kan du också räkna ut vad en bilförsäkring skulle kosta just dig.

Kostnaden kan skilja sig ganska mycket åt, beroende på vad du har för bil. Trygg Hansa kan erbjuda specialförsäkringar för Honda och Peugeot. Det är väldigt enkelt och smidigt att komma i kontakt med Trygg Hansa. Försäkringsbolaget har en chatt som är öppen på vardagar mellan 10.00–21.00. För direkt kontakt med Trygg Hansa ringer du 0771-111 600, veckans alla dagar mellan 07.00-21.00.

Har du frågor som rör skador så ringer du dock 0771-111 500. Denna telefonlinje är öppen vardagar mellan 08.00.17.00. Du kan också boka in så att Trygg Hansas rådgivare kommer hem till dig, och tillsammans kan ni göra en behovsanalys.